En eloge till dom som jobbar med skoter-/skidlederna

Vi har inte mer  8-10 grader men då jag gick ner på jobbet blåste det mycket kalla vindar! Det faller lite snö och det är grått ute.

Jag tog mig en kopp kaffe, när jag kom ner, tittade ut genom fönstret och får se Peter och Nisse hur dom är ute och jobbar med skoterlederna. Dom gör ett kanonjobb dessa män som utför detta arbete, en stor eloge till dom! Tänk på det när ni är ute och kör skoter och INTE betalat något ledkort!!

4 kommentarer

  1. Ann-Elise Jacobsson

    Mycket viktigt att alla är med och betalar ledavgifterna. Kan jag inte betala då har jag inte råd att ha skoter heller. Jag säger som Erold ”skämmes tame fan”. Nisse med flera är ute kvällar och nätter, då vi övriga sitter i våra stugor och myser. Visa RESPEKT till dessa killar som gör ett KANON JOBB. Hälsningar till er alla skoterfrälsta samt Nisse och Peter.
    Ann-Elise och Agne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.