Bistert ute!

Herre je, vad det är kallt idag!

Vi hade 26,5 i morse men sedan kröp det ner till 30 och det är alldeles för många grader, tycker jag, men det är vackert när jag tittar ut genom fönstret! Det verkar som att det ska bli varmare och det får vi hoppas för nästa fredagkväll är det Lakafisketävling här och det skulle ju vara trevligare om det vore mindre kallt i år än  det var förra året då det var 34 grader, det kan ha varit kallare också minns ej exakt.

Wow, vilket spinningspass jag var med om igårkväll! Tur att man själv kan reglera motståndet……..annars hade jag inte orkat med i det tempot som Hanna hade i 45 minuter 🙂 Jag känner i alla fall av det idag 🙂 Nästa pass blir på måndagkväll!

Nu är det slut på min rast så hejdå alla ni och ha nu en riktigt bra och trevlig helg 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.