Skidtur till Ruovdatje

Minus två grader idag, ingen sol utan det är mera grått ute men skönt. Tog en skidtur upp en bit ovanför Rouvdatje. kändes bra för kroppen, fastän jag körde omkull på ett ställe så der ni en stor grop efter spåret så är det efter mig. Fick mig ett gott skratt i alla fall, när man inte har någon annan att skratta åt så är det ju bra om man kan skratta åt sig själv 🙂

Skidtur till Ruovdatje 004

 

Skidtur till Ruovdatje 001

 

Skidtur till Ruovdatje 002

 

Skidtur till Ruovdatje 003

 

Gott med kaffe och smörgås innan jag begav mig av hemåt

Skidtur till Ruovdatje 005

 

Kunde inte låta bli att fara förbi och prata lite grann med Lappgetterna och Fåren. Dom är för goa 🙂

Skidtur till Ruovdatje 006

 

Skidtur till Ruovdatje 010

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.