+25-30 gr

Ligger på terassen och njuter, tittar på palmerna runt omkring och ser hur palmbladen svajar lite lätt i vinden. Solen skiner het från en, just nu, klarblå himmel. Så ser livet ut för mig just nu med Lennart vid min sida 🙂

Lördag och söndag hade vi inte bra väder så lördan gick åt till att besöka en massa affärer o någon restaurang, söndag så tog vi en tretimmars promenad. Vi gick upp här i berget och hittade en väg till Amadores, där åt vi på en strandrestaurang och gick sedan strandpromenaden hem igen.

Måndag hade vi kanonväder, då låg vi nere vid stranden mest hela dagen. Tisdag lite mer molnigt fram till senare på eftermiddagen då det blev molnfri himmel och idag är det också en toppendag.

Katten Miranda som vi blev bekant med sist vi bodde på detta hotell hittade åt oss och följde oss hem hit. Hon är så fin, men idag har hon inte synts till så jag undrar vad som hänt.

Foto0147

 

Nu har vi lite av den här dagen kvar och så är det då sista dagen för oss här i morgon. Hemresan startar 03.00 på fredag morgon med buss härifrån hotellet till flygplatsen för incheckning, flyget går 06,00 lokal tid här och förhoppningsvis ska vi landa på Kallax 13.25 lokal tid där.

Detta var en kort sammanfattning av hur vi har det 🙂 Ha det bra alla!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.