Till VK och Tidningstjänst!!

Jag tycker att ni förlöjligar oss som bor i glesbygd när ni gör så att vi ej får tidningar som vi betalat för!! OK, prenumeranterna kan säga bort lördagstidningen så att dom ej behöver betala för den, det vet jag, men tycker ändå att detta är för jävligt!!

För Ammarnäs del så skulle både abonnenternas tidningsbunt och våran försäljningsbunt kunna skickas med tidningsbilen som går till Storuman och sedan till Sorsele, där skulle våra buntar, som det gjordes tidigare, läggas på bryggan vid Posten i Sorsele och chauffören som kör bussen upp till Ammarnäs skulle som vanligt ta med dom.

Lennart har ringt massor av samtal både till VK:s chefredaktör, Tidningstjänst, Posten och abonnemangschefen, ingen kan svara honom på någonting, det tycker jag också är för jävligt!!

Ni får ursäkta att jag svurit två gånger (det är ändå för få gånger) men jag tycker att ni krånglar till allt för mycket!! Vi har en buss som kommer med våran mjölk från Lycksele varje lördag och den har alltid tagit tidningarna från Sorsele av ren service för våran del, det skulle gå nu också hur lätt som helst men det är ingen som fattar det!!

Skicka med våra två buntar med tidningsbil så att dom kommer till Sorsele så att bussen från Lycksele kan ta med dom till Ammarnäs, hur jäkla enkelt som helst!

Vem vill läsa eller köpa en lördagstidning på måndag????

Tidningarna kommer till oss på affären och vi sköter om att dela ut dom till abonnenterna!!!

11 kommentarer

 1. Gela

  Bra Kinna! Håller med dig fast jag personligen inte berörs….var finns den goda viljan? För det är det det handlar om….finns viljan kan det mesta ordnas

 2. Kinna

  Ja, Gela, just i detta fall är det så uppenbart med den goda viljan! Det kan inte vara så svårt att våra buntar får åka med samma tidningar som ska delas ut i Sorsele, då vi redan har en buss som går upp hit och chaufförerna är med på att fortsätta ta buntarna.

 3. Amelie Bendz

  Bra Kinna, stå på dig! Så länge vi reagerar mot dumhet och slöhet finns hopp om framtiden! Hälsningar från Amelie i Vallentuna

 4. Eva Oskarsson

  Hej! Ja preciiiis så har jag också sagt till VK för jag vill ha min lördagstidning till Malå. Men i Malå får ingen prenumerant VK på morgonen å det tycker jag är uruselt och förbannat diskriminerande av VK. ”Låt hela Västerbotten leva”. Dessutom så, när jag glider in i storstan Umeå så huserar flera dags och kvällstidningar i samma hus, hur jädra svårt kan det vara att samordna? Ursäkta svordomarna.
  Ha en fortsatt trevlig lördag. Håll det fina vädret till nästa helg, då dyker jag upp.

 5. kinna

  Ja, Eva, jag är medveten om att det är så här på flera ställen men vad jag retar upp mig mest på, då det gäller Ammarnäs, det är att transporterna och utdelningen redan finns och ändå ska det vara så jäkla svårt för Tidningstjänst att fatta det!

 6. Ralf Holmberg

  Bra rutet Kinna om utdelning av lördagstidningen. Med lite god vilja från de inblandade är detta inget problem speciellt när kommunikationen finns mellan Sorsele och Ammarnäs på lördagar
  Dålig stil av av de inblandade att inte ens svara på Era påringningar. Det visar att dom inte har en aning om att inlandet också skall leva och att alla prenumeranter inte är lika mycket värda.
  Snack om att man kan läsa tidningen på en läsplatta går väl bra om man befinner på ställen där det finns minst 3G men det lär vi också bli blåsta på. Dessutom tror jag att åldersstrukturen i inlandet talar för att användningen av plattor är liten. Skärpning VK.

 7. Mats Börjesson

  Heja Kinna och Lennart och jättetack för er suveräna serviceanda! Jag håller med helt och hållet! Finns bara en gnutta vilja så skulle ju detta lösas hur fint som helst! Ni är verkligen ”rätt folk på rätt plats” något som VK tydligen misslyckats med!

 8. Jan-Erik Sorsén

  Det är bedrövligt, vi oppet Skansnäsvägen har haft avtal med tidningstjänst och kört våra tidningar via vår byaförening.Men nu är det stopp. Jag har försökt att förhandla, men de går ju ej att prata med. De skyller på att det skulle vara orättvist mot andra prenumeranter som inte skulle kunna lösa utdelningen själva. Det kan ju inte vara så svårt att skicka en bunt i en bil som redan kör med tidningarna till de som bor på samhället. Det är rent ut sagt för jävligt. Ska man behöva skriva sig på samhället för att få sin dagliga tidning som man har betalat för. Snart är det dags för revolution.

  • Kinna

   Jaha! Där ser man hur dom krånglar till allt, Det värsta är att dom inte verkar fatta någonting och inget riktigt svar får vi heller!
   VK har alltid legat mig varmt om hjärtat eftersom jag jobbade i 11 år åt dom och nu är det nästan som att jag skäms över dom inför deras prenumeranter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.