Ammarnäs på kartan igen!

Tänk va roligt för våra skolbarn här i byn!

Dom har blivit fotomodeller för Åhléns höstkollektion inför skolstarten till hösten!

Ett fotoföretag från Stockholm har varit här sedan i söndagseftermiddag och i dag åker dom tillbaka. Måndag och tisdag har det varit fullt upp med fotojobb och både skolbarnen och jobbteamet har haft roliga och även lärorika dagar. Jag pratade med en av dom vuxna och det var hon som sa att detta jobb hade varit väldigt lärorikt för dom och mycket roligt!

Jag fick också vara med i ett hörn av detta arrangemang. Blev nämligen ombedd att ta bilder av byn, lapplassen, skolan, potatisbacken, fjällbilder med mera och skicka ner innan dom skulle hit, för att dom skulle kunna bilda sig en uppfattning om hur det såg ut och enligt teamet så kunde dom planera mycket efter mina bilder och det lät roligt för mig!

Men härligast är ju att skolbarnen i Ammarnäs blev fotomodeller 🙂

Denna folder kommer ut till alla klubbmedlemmar i Åhléns, den kommer att finnas i deras butiker och på deras hemsida, så håll utkik efter något riktigt fint att titta på!

2 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    Du är bara bäst Kinna:) Skulle inte förvåna mig om det är tack vare din fantastiskt positiva och härliga blogg som de valde just Ammarnäs. Men snälla meddela via din blogg när det publiceras.

    Ha en jätteskön helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.