Ammarnäs Ultra Trail 11 juli 2015

För alla er som tycker om att springa långt och i fjällterräng! Detta är tävlingen för er!

Kom och spring 🙂

Du startar vid Tjulträsk och följer leden upp mot Serve, vid bron som är innan Serve viker du av och springer efter Kungsleden mot Aigert och från Aigertstugan tar du sommarleden ner mot målet vid Hembygdsgården i Ammarnäs efter cirka 43 kilometer löpning!

OBS! Inga vätske- eller matkontroller efter banan för friskt, gott och klart vatten finns i bäckarna, det är bara att dricka!

Tänk på att tävlingen genomförs i fjällterräng och att vädret kan skifta snabbt. Var inte för snål med utrustning och mat!

Pris till de tre första i dam och herrklass. Anmälan senast 3 juli. Läs mer vad som gäller för denna tävling på Ammarnäs IF:s hemsida!

—————————————

För er som tycker om att springa fast lite kortare distans så finns ett Motionslopp på 18 kilometer!

Du startar då från parkeringen vid rengärdan innan Tjulträsk och följer fyrhjulingsvägen upp mot Gaisats till ovan trädgränsen, viker av österut och följer kryssmarkeringen fram till hängbron över Karsbäcken men innan bron så svänger banan söderut och följer leden längs Karsbäcken och ner till och över Tjulträskvägen och ner mot Tjulån. Sedan blir det att ta 132 trappsteg upp för en trappa till Tjulåleden som tar dig vidare ner mot målet vid Hembygdsgården i Ammarnäs efter cirka 18 kilometer löpning.

Inte heller i detta lopp kommer vätske- och matkontroller att finns utan friskt, klart och gott vatten finns i bäckarna!

————————————–

Visst låter det trevligt! Arrangör är naturligtvis Ammarnäs IF. Vid målgången bjuds ni på fika och samtidigt är det Ammarnäsdagar så det kommer att vara mycket folk nere vid Hembygdsgården!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.