Trevlig helg!

Ja, nu är det helg igen, tänk vad fort veckorna går när man bara får träffa och prata med trevliga kunder här i butiken 🙂

Igår var jag till Sorsele och gjorde ett flertal ärenden, så gott som hela min lediga dag försvann där men nu är jag kortklippt igen och mina ärenden bortgjorda för denna gång.

Idag har flugfiskeskolan för ungdomar börjat och det är Ammarnäs FVO som anordnar detta, då jag skriver detta vet jag inte hur många som ska vara med men jag tror att det är ganska många. Va kul dom ska ha!

 

Till veckan, på torsdag närmare bestämt, börjar Ammarnäs filmfestival (ska skriva lite mer om detta senare), lördag och söndag blir det Ammarnäsdagar vid Hembygdsgården och premiär för Ammarnäs Ultra Trail, en löpartävling på 43 km. Start vid Tjulträsk och leden upp mot Serve och innan Serve så viker man av och springer Kungsleden mot Aigert och därifrån tar man sommarleden ner mot Ammarnäs och målet vid Hembygdsgården. Det är Ammarnäs IF som arrangerar löpningen.

Det händer grejer i Ammarnäs 🙂

 

2 kommentarer

  1. Inger G

    Kinna! Ännu bättre filmfestivalen börjar redan onsdag den 8 i år med byavandring och invigning
    enligt superarrangören Johan Palmgren.
    Vill även flagga för fina konserten lördag kväll den 11/7 kl 18.00 i Ammarnäs kyrka med
    dragspelsvirtuoserna Hansi Karlsson och Hendry Sjöström

    • Kinna Persson (inläggsförfattare)

      Bra Inger! Visste inte att filmfestivalen börjar redan den 8:e. Jag kommer att skriva mer om både filmfestivalen och Ammarnäsdagarna. Detta var bara i stora drag vad som händer och att något händer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.