Jaa, vad säger man……

Typiskt väder för min lediga dag, regn, regn och åter regn!

Dessutom krånglar vårat Internet och den fasta telefonen funkar inte alls! Det var hit en kille och kollade upp internet igår men han kunde inte förstå vad det var för fel. Bytte till ett nytt modem men det funkade inte heller…..Internet kommer och går, funkar bra men helt plötsligt försvinner det!

Är det någon fler i byn som har samma problem?? Problemet uppstod efter åskovädret som var på fredagkväll förra veckan.

Igårkväll oljade jag in både altanen uppe och den här nere för igår (när jag jobbade) regnade det inte och det var en härligt temperatur, känns bra att det är gjort. Nu då det är sånt här väder får det bli en ”bakardag”!

Ha de bra, vi hörs!

 

 

5 kommentarer

 1. U.uffe.E

  Int för att vara sånn, men arbet nu dygnet runt se he bli uppehåll från lördag 1/8 till den 5/8. För då ska ja finnes i trakten, om he nu gå som ja vill. Jag jer int missunsam, jag jer egoist… Men jag ska hannel i affärn din. MVH. U

  • Kinna Persson (inläggsförfattare)

   Hoppas du ger dig till känna när du kommer in på affärn 🙂 Det blir säkert någorlunda bra väder måndag-onsdag 🙂

 2. U.uffe.E

  Bra väder mån-onsdag innebär att du tänker vara ledig lör-söndag ? Jo jag ger mig tillkänna, jag är inte blyg. MVH. U

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.