Nu börjar en ny vecka

Tänk att vi äntligen fick sommar när hösten börjar närma sig 🙂

Fortfarande soligt och varmt! Hör att många har varit ute och sökt kantareller men inte hittat några och dom som har lyckats hitta några har sett att dels är dom små och sedan säger dom att dom är alldeles vit på grund av torka, vilket inte jag kan förstå då det har regnat så pass mycket. Vi får nog vänta ett par veckor till, förhoppningsvis, innan vi kan plocka dom!

DSCN6450

Ja, i helgen var det ju Pärfestival och hörde nu av föreningen att det var cirka 300 matgäster sedan var det ju inte alla besökare som åt så det kan ha varit över 300 som besökte festivalen! Strålande väder hela dan och på kvällen var det många som åt buffé på Ammarnäsgården och fler kom under kvällen så det blev riktigt, riktigt kul!

Nu ska jag skynda mig iväg till jobbet! Ha en bra dag alla!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.