Har ingen radioröst!

Att höra sig själv i radion är ingen större hit, inte för mig i alla fall! I morse var det ett inslag i Radio Västerbotten om den usla sjukvården i Ammarnäs och en intervju med mig.

Jag var helt oförberedd när Lennart kom fram till mig i kassan och sa att jag hade telefon så han bytte av mig och jag tog telefonen, där var en en tjej från radion som hade läst mitt blogginlägg om indragningen av läkardag och distriktssköterska! Konstigt att man ska bli så nervös när en reporter börjar ställa frågor…..

Nå, det kom ju fram i alla fall, även om jag pratade sakta och saknade vissa ord 🙂 Konstaterade ganska gjort att min röst är inte gjord för radio 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.