Lite smått o gott

Nu är den goda julen slut och snart så är det dags att fira ett Gott Nytt År 2016!

Julen för oss har varit väldigt lugn och vi har haft trevlig samvaro med en del av våra nära och kära! Den här julen var det endast Marcus och Curt med oss och Ewa hos Gunilla och Cengiz.

Dessutom var vi hellediga både julafton och juldagen, kände mig verkligen lyxig 🙂 inte ofta som vi är lediga två dagar i följd och framförallt tillsammans, jag och Lennart. Julafton firade vi på Ammarnäsgården med flera andra trevliga människor, åt gott och hade en mysig afton. Det är nu tredje året som hotellet har Julaftonsfirande. Juldagen blev det en långpromenad och sedan gjorde vi inte så mycket annat tills vi skulle  på middag hemma hos Cengiz, Gunilla och Ewa.

Det har varit lämplig temperatur, inte så kallt, och så har det kommit snö så vi har haft en del snöskottning nästan varje dag. Idag är det däremot kallare, vi har mellan 15 och 17 grader. Om det blir varmare nyårsafton så funderar jag och Lennart på att fira Nyår i Aitelnas, det skulle vara jättemysigt men då måste det bli varmare, är det så här kallt då blir det inte av.

Marcus åkte hem igår och Curt stannar till efter nyårshelgen.

Vi har ganska mycket folk i byn nu och mer lär det bli fram till nyårshelgen!

2 kommentarer

    • Kinna Persson (inläggsförfattare)

      Tack så väldigt mycket! Lennart ringde dig och skulle tacka men just då fick han inget svar. Önskar er ett Gott Nytt År! Jag hälsar Curt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.