Välbesökta helger

Igår kom det ungefär en decimeter snö och nu på morgonen så har vi minus 19!  Det var gråväder hela dan igår varför kunde det inte få vara samma väder som i onsdags och torsdags?

20160204_102336

Jag skottade snö från taket på vedbodan och detta är baksidan av vårat hus där jag kunde se hur solen lyste över Näsberget 🙂 Härlig tid vi har framöver när det bara blir ljusare och ljusare och förhoppningsvis också varmare.

Tänk vad roligt nu när vi har så mycket besökare i Ammarnäs under helgerna. Både Januari och Februari i år har det varit mycket besökare fredag-söndag och det är jätteskoj. Förra helgen var det bra med folk och nu i helgen var det säkert ett 70 tal skoteråkare och andra besökare som åkte både längd och slalomskidor här. Kul när byn ”lever upp”!  Ulf och Robert måste ha haft mycket att stå i uppe i Dalstugan för alla vill ju ha något att äta 🙂

I går efter jobbet var vi förbi Samegården där sameföreningen bjöd på tårta och kaffe och firade Samernas Nationaldag. Dom hade också haft ganska många som varit där under dan.

    Så här såg det ut i måndags när jag gick till jobbet

20160201_085428_Richtone(HDR)

Ja, tänk att nu är det inte många dagar kvar innan vi åker på semester, härligt 🙂

Ha en bra dag! Vi hörs!

 

 

 

2 kommentarer

  1. Ingrid Lindh

    Jättetrevligt att folk ha redan hitta bygden hoppas att det fortsätter. Man blir så glad när folk hittar hit. Dom jobbar på bra uppe liften 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.