Trivseldag i Ammarnäs

Ja, i fredagskväll så kom vi hem från en härlig semestervecka i sol och värme. Ewa, som var hemma hos Gunilla, hade kokat palt som hon bjöd oss på då vi kom hem. Gott var det som vanligt! Lika roligt, som att åka bort, var det att komma hem också!

Lördag åter i jobb så tyvärr kunde ingen av oss vara med på Destination Ammarnäs ”Trivseldag i Ammarnäs” som dom anordnat på Wärdshuset. Dagen inleddes med lunch och sedan hade Föreningarna i byn ordet! Dom fick presentera sin förening och berätta vad som händer och sker inom föreningslivet. Destination Ammarnäs informerade om  Spår och Leder, sommar och vinter. Det hade varit bra uppslutning och alla som jag har pratat med tyckte att det var en toppendag och hoppades på en återkommande liknande dag nästa år. Dagen avslutades med Tacobuffé och dessert uppe i Dalstugan och där kunde jag och Lennart vara med 🙂  Kocken Ulf hade gjort ett bra jobb med buffén men Tacogratängen han hade gjort den slog allt 🙂 Mmmmm!

Under natten till söndag hade det kommit bra mycket snö, minst två decimeter, så det var snöskottning som gällde både hemma och nere vid butiken.

Igår var det gråväder men förmiddagen idag bjöd på ett fint väder blev lite mera grått under eftermiddagen.

Ja det var allt för idag! Vi hörs en annan dag 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.