Positiv å gla ska man va :)

Gomorron! Plus 1,7, snöade lapphandskar när jag klev upp men nu har det minskat betydligt så det är mycket ljusare på himlen nu.

Igår var jag ledig och jag var så glad att jag bestämde mig för att ta mig en skidtur upp till Rojdotch (förlåt min felstavning) jättefint Lilla Vasaloppsspår, jag svischade bara fram i spåret 🙂 jag vände där och åkte spåret ända ner till byn för en kopp kaffe inne på affären. Det känns lite i benen och armarna i dag, det var min premiärtur på skidor i vinter!

Det är mycket folk i byn och det är vi ju glada för! Glad blev jag också när jag pratade med en kvinna från Skellefteå, som var i Ammarnäs för första gången, som var helt betagen av byn, hon hade bara lovord att säga. Tala om en familjevänlig by! Den familjen, som många andra, kommer tillbaks hit, det kände jag. Det finns skoterleder, fina skidleder, fin slalombacke både för små barn och vuxna, simbassäng på Ammarnäsgården om man vill bada och tre bra matställen,Samegården som har café ibland, Naturum med utställning och sina barnaktiviteter. Ja, vad mer kan man önska?

Nu är det 104 st anmälda till Kungsledenrännet som går Hemavan-Ammarnäs den 9 april!

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.