Härliga dagar

Länge sedan jag bloggade och det är bara av den anledningen att vi har haft så mycket att göra så jag har helt enkelt inte hunnit 🙂 och det är ju positivt!

Upplever att vi under själva påskhelgen i år haft mycket mera besökare i Ammarnäs än tidigare år! Vi kanske är på uppåtgång igen? Dom som varit ute på dagarna har berättat att det varit mycket folk överallt, många skoteråkare, kö i liften, kö på affären och både hotellet och Wärdshuset har haft fullt med gäster. Jätteroligt!

Fint väder har vi nu. Var ledig igår efter tretton arbetsdagar så det var skönt att bara få njuta av det vackra vädret och dagen blev inte sämre av att jag fick umgås flera timmar med mitt barnbarn Wilhelmina 🙂 Vi tog en promenad ner till affären, gick och tittade på renarna och var upp och hälsade på hos Gunilla.

Wilhelmina var lite besviken på att inte renarna kom fram till henne när hon räckte ut handen 🙂

DSCN6907

DSCN6909

Nu på morron hade vi minus nio grader och det är strålande sol!

Ha en bra dag alla!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.