En väl förtjänad ledighet

Jag och Lennart fick bli lediga i fredags och lördags, så i torsdagskväll åkte vi iväg mot Rutvik, Luleå med en sväng om Boden för att lämna av Ewa som åkte med oss.

Väl framme hos Therese och Henrik så möttes vi i hallen av mamma Therese med lille Vide, 6 veckor, i famnen. Oj, så söt han är 🙂 Det blev ju sent innan vi kom fram så vi gick i säng ganska fort. Vaknade till färdigt kaffe och framdukad frukost, bara det är lyx för oss, fikade och sedan gav vi oss av ut på Storheden där vi tillbringade flera timmar. Tog en eftermiddagsvila och mys med lille Vide. God grillmiddag till middag bjöds vi på.

Lördag bar det av till Boden där vi fick träffa både svärmor, familjen Norberg, Ewa och Curt. Vi satt länge tillsammans och fikade på Opalen. Mycket trevligt då jag också fick umgås med mitt lilla barnbarn Wilhelmina 🙂 Hann också med ett fikabesök hos Kent och Helena innan vi åkte hem till Rutvik. Det blev god middag igen och trevlig samvaro så här sista kvällen.

Steg upp tidigare på söndagsmorgonen för vi skulle ju hem och jobba på eftermiddagen. Regn och rusk var det där vi åkte ifrån men då vi närmade oss Ammarnas så möttes vi av ett helt underbart och soligt väder!

I morse och på förmiddagen var det soligt och fint men på eftermiddagen blev det grått och lite snöblandat. Men det är ju faktiskt April och då är det väl inget annat att vänta än blandat väderleksförhållanden.

Vi är mycket glada att ha fått oss lite ledighet och fått träffa den nyaste familjemedlemmen och övrig släkt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.