Regnig tur

Igår efter jobbet gick jag upp till Aitelnas, Lennart var där redan för dom hade jobbat med vägen under dagen, hann gå förbi Lissobäcken innan regnet kom. Ingen fara tänkte jag hade garderat mig med regnkläder och så tänkte jag ringa till Lennart och be honom möta mig. Gick upp till älgtornet för att vara i skydd av regnet då jag skulle ringa honom. Ringde men inget svar, skickade SMS inget svar……så jag fortsatte och kom fram till stugan där Lennart ligger och sover i godan ro 🙂 Ja, ja det var skönt att komma in och ta av mig mina blöta kläder och byta till torra.

Det fortsatte att regna hela kvällen men i morse vaknade vi till strålande solsken. Tog en morgonpromenad upp till Rävfallet och där var två killar, en som var på väg till Norge och en kille som hade vandrat från Mjölkbäcken i Strimasund och skulle vidare ner till Ammarnäs.

 

DSCN7221

DSCN7220

Lennart plockar skräp

DSCN7224

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.