Härliga dagar

Vilket härligt sommarväder vi har och vad många besökare vi har här i vår lilla by, det är såå roligt!

Här badas det på alla möjliga ställen, Tjulån, Tjulträsk, Vindelälven uppe i Mittibergstjärn, jaa säkert på många fler ställen också och det hör verkligen inte till vanligheterna här.

I lördags for vi, som vanligt, upp till Aitelnas efter jobbet och det var såå varmt, vi gick ner till ån och där ska jag tala om, var det mycket mera sandstrand än vatten

20160723_170653

20160723_174024

vi vadade över till skäret mittemot Gunnos stuga och gick där en stund innan vi gick hemåt för att fixa lite mat ute vid grillplatsen. Vi wokade renskav och wokgrönsaker som vi sedan åt på mjukbröd. Satt ute länge och njöt av det vackra vädret.

Tyvärr hade jag inte kameran med mig utan jag tog kort med mobilen och jag förstår inte varför jag inte enkelt kan ladda över alla bilder jag tog  till min dator!! Försökte flera gånger igår kväll men det funkade inte riktigt bra…….Det är sådana här kvällar som man gärna minns, helt underbart.

Helt underbart är det också att nu kunna köra vägen upp till Höbäcken nu när den blivit hyvlad, den är jättebra nu! En stor eloge till Sorsele Kommun som äntligen fixat vägen dit och även upp till Biergenas!

 

 

2 kommentarer

  1. Therese

    Kan du inte blogga från telefonen och då lägga upp bilderna på bloggen och sen spara dem till datorn?
    =) Så brukar jag göra när jag vill spara på datorn, alt skicka dem till mailen.
    Härlig tur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.