Ljugarbänken

DSCN7348

Denna bänk stod här när jag och Lennart började med Ammarnas Livs för snart tio år sedan, vi har inte vetat vem som haft ansvaret för den men vi har haft GW att frakta undan den varje vinter för att sedan frakta tillbaka den när det blivit snöfritt.

Men den har ju med åren nötts mer och mer och i år såg den rent förskräcklig ut. Med risk för att det skulle hända någon olycka när folk satt på den så sa Lennart en dag att vi skulle frakta undan den. Jag sa då att han skulle nämna det till mannen som gör så många ideella gärningar i byn. Sagt och gjort han frågade Sven-Olov Sandström om han trodde att han skulle kunna göra något åt bänken. Det dröjde inte länge förrän han var där och ritade på ett papper och gav sig sedan ut till skogen för att se om han hittade något som han skulle kunna använda. Han höll på länge och väl igår och här ser ni det fina resultatet.

Tusen miljoners tack Sven-Olov för detta och allt annat du fixar när du är i byn!!!

3 kommentarer

  1. Inger Johannesson

    Oh, så fin bänken blev!
    Bänken är mycket bra att ha när ”säcken” ska på innan vandringen.
    Ja, Sven-Olov och Barbro är båda duktiga. I Aigert-stugan har de under alla år jag var där, gjort stora och små insatser för att stugplatsen skulle fungera bra.
    Ha en fortsatt bra sommar! Aigert-Inger

  2. Kristina

    Hej! Lögarbänken ska den egentligen heta och tillverkades av Alvin Grundström i Svarttjärn i sambarbete med Lage Gustafson. De finns bara i numrerade exemplar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.