Härligt med ledighelg

I torsdags åkte vi till Umeå på vår efterlängtade weekendledighet! Vi bodde på hotell Aveny och det boendet är vi nöjda med. Härligt med två sköna sovmorgnar och sedan få gå ner och äta ett uppdukat frukostbord 🙂 Helt underbart!

Fredag besökte vi naturligtvis IKEA och AVION, det blev några timmar där ute, många butiker att besöka 🙂 Regnade hela dan, grått och trist ute så vi gick inte utanför hotellet på kvällen utan vi åt middag inne på deras restaurang Angelina.

Lördag strosade vi runt på stan, träffade på ganska många bekanta. Senare på kvällen blev det mat på en Pub som låg i samma hus som hotellet.

Söndag åkte vi hem för att jobba och hade sådan himla tur att vi blev bjudna på gomiddag hos Sanna och Marcus i Djupfors efter jobbet.

Idag har det snöat hela dagen, cirka 10 cm har det nog kommit så nu har vi ett snödjup på cirka 30 cm. Tjulån nedanför affären hade frusit ihop tidigare men nu är det mycket öppet så det är dåliga isar nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.