Hej!

I helgen har vi inte gjort så mycket speciellt annat än att på fredagkväll efter jobbet hade vi mycket snöskottning både här utanför butiken och hemma för det hade kommit mycket snö under dagen. Lördag stannade vi kvar här efter jobbet och försökte att julpynta lite i butiken och Lennart satte en adventsgran uppe på taket.Söndag  ”skotrade” Lennart upp till Aitelnas och jag gick en skogspromenad med Nasto. Härligt väder att promenera i, blåsigt men inte kallt. På eftermiddan var jag in på GC som hade ordnat med Adventsfika, trevligt att kunna gå någonstans för fika och träffa trevliga människor 🙂

Att vi har varit utan ström ofta under förra veckan kan ju inte ha undgått någon! Besvärligt när Vattenfall upplyser om att strömmen skall komma tillbaks efter flera timmar, dom anger ett klockslag som inte alls stämmer. Ett exempel är när strömmen går mitt på dagen och när man ringer och dom säger att strömmen beräknas komma igen klockan 20.30, då tror man ju på det, och så är strömmen bara borta typ en halvtimme. Varför måste dom med automatik säga en tid?? Dom kan väl bara säga att felet kommer att åtgärdas!

Nu snöar det och vad jag har förstått så ska det komma ganska mycket snö idag.

Ps. Det finns fortfarande Ammarnäskalendrar att beställa för leverans! Hör bara av er till Ammarnas Livs.

Ha nu en bra dag alla!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.