Gott Nytt 2017!

Tänk att det nu snart gått tio år sedan vi köpte affären, kan knappt fatta det! Den 29 januari skrev vi på köpehandlingarna och den 2 mars öppnade vi dörrarna till Ammarnäs Livs! Huvva va fort åren går…..

Nyårsafton firade vi med glada vänner, först en supergod supé på Ammarnäsgården och senare blev det en rejäl pubrunda, först besökte vi Guide Center där vi inväntade tolvslaget och sedan bar det iväg upp till Dalstugan. Passade på när det fanns taxi i byn 🙂

Denna nyårshelg var det mindre folk i byn jämfört med förra året men jag är ganska säker på att det beror på att både jul och nyår var en lördag och söndag, inte lätt att ta ledigt hur många dagar som helst. Det blir nog bättre till helgen när Trettondagsafton är på torsdag och fredagen är en röd dag.

Vi hade minus 9 i morse och nu har vi minus 23 och det ser ut som att vi ska ha kallt hela veckan men bättre med kyla än det regn som vi hade förra veckan.

Hade planerat att fira Trettondagshelgen uppe i Aitelnas men vi slopar nog det nu då det ska fortsätta vara kallt.

Nu har jag surrat färdigt för ikväll! Ha en fortsatt skön kväll alla!

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.