Myggfritt

Idag kan jag säga att vi har haft myggfritt!

Då jag kom ner i morse och kollade termometern så visade den -34,8 grader! Burr, så kallt! Skjutsade ner Lennart till affären, jag är ledig idag, så att bilen kunde stå hemma i garaget idag. När jag var där nere i byn så passade jag på att gå med hunden en byarunda, då jag kom tlllbaks så hade jag is på glasögonen.

Vad har jag då gjort idag? Jo, jag har plockat undan julen förutom adventsstjärnan och stakarna, eldat mycket i järnspisen, dammtorkat och dammsugit, varit på en kort promenad med hunden och varit och kollat Norbergs stuga.

Hämtade Lennart när han och Sanna stängde butiken och nu har vi det bara lugnt och skönt innan kvällens middag.

Nu visar tempen bara -30,9 grader 🙂

Fint när solen lyste på Näsberget, hade kunnat ta ett bättre kort om jag gått lite längre än till fönstret 🙂

DSCN7766

 

Så här såg det ut när jag körde ner mot byn

DSCN7768

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.