Dåligt fäste

Alltså den här januarimånaden är inte normal! Ena dagen riktigt fin vinter, andra dagen varmgrader och regn!!! Nu har vi ganska så blåsigt och fyra grader varmt.

Hoppas verkligen att resten av vintern blir VINTER!

Tror aldrig att jag hållit på så länge från jobbet och hem, inte ens då jag gått hem från någon fest i byn, tur att jag tog sparken i morse så att jag hade den att hålla mig i, men sparka gick inte för det fanns inget fäste för foten.

Hundens kvällspromenad blev efter skoterspåret uppe i skogen, där behövde jag inte vara rädd för halken, däremot liiiite mörkrädd 🙂

Lennarts flyg från Arlanda lyfter snart, sedan ska han landa i Arvidsjaur, flygtaxi därifrån till Sorsele där han har bilen parkerad och sedan köra hem. Jag kan då inte somna tryggt förrän han är hemma här.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.