Blöt och tung

Ja, Lennart kom hem helskinnad, han var hemma redan vid midnatt och enligt honom var inte väglaget så farligt! Skönt att honom hemma.

Här är det full snöstorm, har precis varit ute och skottat men orkade bara halva gårdsplan, blöt och tung snö! Idag har vi i alla fall minusgrader och det är bra mycket bättre med snö än regn!

Sitter och flinar för mig själv när jag skriver för jag tänker på insändaren som var under Tyck till om Sorsele för ett tag sedan, den som handlade om en person som tyckte att dom som bloggar bara skrev om väder och mat 🙂 Mina blogginlägg har den senaste tiden i stort sett handlat just om väder och jag tänker fortsätta att skriva vad jag vill!

På tal om mat så blir det Raggmunkar med fläsk och lingonsylt till middag idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.