Två härliga dagar till fjälls

Onsdag körde vi över mot Adolfström för att hälsa på våra vänner från Bodträskfors, dom har husvagn där och säkert varit i Adolfström ett 30-tal år så dom känner väl till så gott som hela fjällområdet och vet vilka platser man kan fara till.

Vi möttes vid Snultje och sedan for vi vidare till ett annat ställe. Kanonväder hade vi båda dagarna vi var ute.

DSCN7912

 

DSCN7916

 

DSCN7927

Söt hundarna Lady (i Eddies knä) och Kira här nedan fick också vara med

DSCN7928

 

Det blev en lång men härlig dag. Vi var hemma i husvagnen kring sextiden. Satt och pratade och sedan gick vi ut en promenad för att se Adolfström. Många husvagnar och fritidshus är det även där. Medans vi var ute hade Gerd lagat god middag som vi smaskade i oss ganska sent och sedan myste vi och spelade 500 (som jag vann stort) 🙂

Här gör vi oss i ordning för torsdagens skotertur

 

DSCN7938

 

DSCN7941

 

DSCN7931

 

DSCN7960

 

DSCN7958

 

Som ni ser på bilderna så är det mycket snö kvar i fjällen!

Vi har haft två härliga och roliga dagar tillsammans med Eddie och Gerd vilket jag är väldigt tacksam och lycklig över att ha fått vara med om. Nog är det härligt alltid att vara fri och ledig som vi nu är 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.