Än är det länge till sommar…..

….uppe på fjället i alla fall!

Hade tur att få hänga med systersonen upp till Vuorek idag. Inte lika klarblå himmel som igår men vackert ändå! Gud vad jag älskar denna fjällvärld, kan aldrig se mig mätt på vyerna och vilka vita vidder.

DSCN7976

DSCN7971

 

DSCN7972

 

DSCN7973

 

DSCN7974

 

Blev inget fiske för Lennart kunde inte sätta på förlängaren(vilken verkligen behövdes) på isborren p g a att ”någon” satt i en fel skruv och vi hade tre stycken insexnycklar men ingen i den dimension som passade! Nåväl, det var en trevlig tur ändå.

 

2 kommentarer

    • Kinna Persson (inläggsförfattare)

      Jättetrevligt var det! Tack ska du ha! Som du vet Thomas så har ju även solen fläckar 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.