Utflykt med saltsten

När ska vi få någon sommarvärme? På morgnarna när jag stiger upp så är det endast två grader varmt, och kallt blåser det. Solen är varm så det gäller att hålla sig där den befinner sig och inte i skuggan. Läste i min dagbok att 29 maj 2013 och 2014 då hade vi högsommarvärme här, 31,7 gr varmt 🙂 Nu får det snart bli det igen!

Idag har vi gått till Hällbacklia och satt upp en saltsten, det var inte så enkelt men den kom på plats till slut 🙂 Vi gick Lappvägen upp och hygget ner. Plantorna har tagit sig bra som blev satta för ett antal år sedan.

Någon av oss blev trött så lite vila behövdes efter tag på vägen dit 🙂

DSCN8082

 

Nog är det mycket snö kvar på fjället!!

DSCN8090

DSCN8085

DSCN8089

 

Dålig sikt från detta torn 😉

DSCN8086

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.