Nytt och fräscht

Våran morronspromenad gick idag upp till Potatisbacken, ville så gärna se dom nya bänkarna som sattes dit i veckan. Som jag tidigare skrivit om i bloggen så är bänkarna gjorda av Sven-Olov Sandström, ett jättefint jobb av honom!

DSCN8291

 

Utsikten från Potatisbacken blir man aldrig mätt på!

DSCN8289

DSCN8290

DSCN8293

DSCN8294

 

Kossorna på raningen verkar ha tagit lunchvila.

DSCN8295

 

Utsikten, på väg hem, mot Gaisats är inte så dum heller 🙂

 

DSCN8296

2 kommentarer

  1. Judy

    Lovely pictures of your beautiful part of Sweden. Such a nice job that Sven-Olov Sandstrom did on the log benches. The view from the top of Potatisbacken is spectacular. Enjoy the weekend! Judy

  2. Sture Gottnersson

    Tack för bilderna från en av landets fagraste omgivningar. Potatisbacken, som jag tidigare besökt, och som nu förärats med nya sittbänkar, tillverkade av en nära vän och idrottskamrat, dessutom ingift i släkten Renman som jag själv tillhör, ja den måste platsa bland landets sevärdheter. På gamla dar ger man sig tid att imponeras över de som likt Du, värderar det naturen och handlingskraft bjuder på, och som vi andra får till skänks. Tusen tack!
    Sture G

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.