Strömlöst men inte hopplöst

JULBORD

Igår kväll var vi och åt julbord på Ammarnäsården, bjudna av Sanna, Marcus, Patrik och Monika! Det var som vanligt mycket gott att äta och trevligt hade vi också. Åkte hem med Patrik och hann väl vara hemma en timme innan strömmen for.

STRÖMLÖST

Halv elva igår kväll for alltså strömmen och i morse när vi vaknade hade den inte kommit tillbaks. Tog fram radion och slog på den i hopp om att lokalradion skulle ha någon rapport om vad som hänt, men inget hade dom och vi var både ström- och telefonlös utan vetskap om hur länge vi skulle vara utan. Efter snöskottning så skulle vi åka till Gunilla, hon har fast telefoni, för att höra om hon visste något men på vägen dit upptäckte vi att gatlyktorna lyste och förstod då att strömmen kommit åter, då var klockan elva så i tolv och en halv timme var vi utan ström!!! Det komiska var att då vi satt med Gunilla och drack kaffe så bröts sändningen i radion för ett meddelande om att det var strömlöst i Ammarnäs och att Brandstationen var bemannad ifall att man behövde nå någon, det var så dags att gå ut  med detta i radion då vi redan fått tillbaka strömmen!

MUSIKGUDSTJÄNST I KYRKAN

Jag var faktiskt till kyrkan i eftermiddag och det ångrar jag då sannerligen inte! Mycket sång och musik, två jätteduktiga tjejer sjöng så fantastiskt bra. Fick höra att den ena var kantor i Sorsele och den andra tjejen jobbade i Malå. Prästen som ledde gudstjänsten var från Luleå.

DSCN8498  DSCN8495

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.