Lite väl sent men ändå….

Förra veckan på onsdagkväll, bjöds vi på världens bästa Julfest på skolan! Eleverna är inte många men oj, vilket fantastiskt fint Luciatåg och vilken repertoar av julsånger dom hade. Vi bjöds på fika och sedan var det dags för två olika teatrar, förskolan spelade en teater om Staalo och låg- och mellanstadiet om den stora Janken som slogs med björn.  Hela gympasalen fylldes av ett femtiotal personer, härligt!!

I lördags var det så dags för den årliga Julmarknaden på Samegården och Julkonserten i kyrkan. Gjorde en sväng till Samegården men tyvärr hade jag blivit pangförkyld under natten så någon julkonsert blev det inte för min skull men jag hoppas att kyrkan fylldes av glada åhörare.

Igår hade min förkylning lättat betydligt så då följde jag med Lennart och Nasto på promenad, så här fint hade vi då

IMG_20171219_102619_687

IMG_20171211_124838

IMG_20171219_105533_441

Vi väntade hela kvällen på den stora blidan som skulle komma, men den kom aldrig under kvällen, däremot under natten så har det farit mycket snö från alla träd men inget takras. Nu har vi plusgrader och så blåser det lite så det kanske är på väg något oväder.

Nu ska jag gå och jobba!! Blev så glad när Sanna ringde igår och frågade om jag kunde jobba idag och jag blev superglad, tänk vad roligt att få vara i affären igen. Skulle ha varit där tidigare men varubilen är försenad, säkert för halkan nere vid kusten, men nu ska jag promenera dit ner och invänta den.

Ha en trevlig dag alla!

DÄR VÄGEN SLUTAR BÖRJAR ÄVENTYREN!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.