Tidig morgon och en skön långpromenad

Steg upp före klockan sex i morse och då var också kaffet klart för jag hade varit ner en timme tidigare och satt igång perkulatorn. Kollade på termometern och den visade 1,9 grader plus, nu är det 3,7. Då det började ljusna såg jag att mycket snö hade farit från träden men än är det för lite varmt för att det ska rasa från taket, vilket skulle behövas. Efter två timmar fick jag sällskap vid kaffebordet av Lennart, som är en riktig nattuggla och därför sover längre på morgonen, löste lite korsord och surrade, sedan klädde jag på mig och tog Nasto med mig på en riktigt lång och skön promenad.

Enligt den app som jag har i mobilen så har jag gått 7,4 km och sammanlagt 9 997 steg! Har gett mig den på att gå en långpromenad varje dag, än så länge har jag klarat det bra, men jag går inte ner i vikt vilket jag skulle vilja!!

Det blåser lite, ser träden vaja här utanför, men en härlig temperatur. Lennart tog skotern och skulle köra upp till Aitelnas en sväng innan vi klockan 13 ska vara på Ammarnäsgården där Sorsele Kommun ska informera om förslaget dom tagit fram för ny Översiktsplan för Sorsele Kommun. Dom har två träffar idag så hinner vi inte gå kl 13 så kan vi gå klockan 17.

Nu ska jag ta och gå en sväng med dammsugaren och jaga in en massa hundhår. Ha en bra dag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.