Lite smått o gott

I fredags så åkte vi till Lycksele där vi checkade in på Park Hotell, gjorde ett besök hos Ingela och Stefan på jobbet där Lennart inhandlade lite VVS-grejer. Sedan gick vi ner för att överraska min son Nicklas som fyllde 40 den dagen och han blev verkligen glad och överraskad. Mös med småbarnen och åt smörgåstårta och drack lite vin till, satt och pratade till sent. Gick hem och la oss, jag somnade ovaggad för jag hade varit uppe sedan tio i fem på morgonen.

Lördag gjorde vi besök på dom affärer som finns, lunchade på Lilla Bageriet och sedan ner till Nicklas och Sofie där vi fick kaffe och tårta. På kvällen åt vi middag på Golden Bar tillsammans med Nicklas, Sofie och ett par goda vänner till dom.

Söndag åkte vi ut till Hedlunda och kollade in Stefan och Ingelas husbygge och sedan körde vi hem. Efter att vi varit hemma ett par timmar kom Therese och Vide (Lennarts dotter och barnbarn), dom hade varit i Tärnaby och innan dom skulle hem till Rutvik så passade dom på att komma hit ett par dagar. Lennart och dom har varit ute och kört skoter både måndag och tisdag men idag åkte dom hem, blev väldigt tomt och tyst så jag klädde mig för en promenad med hunden. Åkte med Lennart ner till byn (han for till Boden) och gick nere på ån och en runda på byn innan jag gick upp till Gunilla och drack kaffe. Det var så fint väder och på hemvägen hade jag en strålande sol mot mig. Härligt nu när vi i snabb takt går mot ljusare tider.

På söndag får vi ställa fram klockan en timme för då blir det sommartid; herregud vad tiden går fort, tycker inte det är länge sedan vi ställde tillbaks klockan en timme!

Läste i Lokaltidningen idag att under juni månad kommer vi att få ett virtuellt hälsorum som ska kunna ta emot patienter. Rummet kommer att byggas upp i skolan och lokalerna kommer att handikappanpassas.

Ja, detta inlägg blev väldigt surrigt men alltid något! Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.