Dag 4

Efter två nätter på Mora camping så var vi då redo för en fortsatt resa. Nu begav vi oss till Nora, en resa på 22,8 mil, en varm och solig dag men som tur är har vi AC i bilen. Här i Nora landade vi hos Mats och Lillemor vid 14-tiden. Blev bjudna på gott kaffe innan Lennart och Mats parkerade husbilen där den skulle stå. Mats och Lillemor tog oss med på sightseeing runt Norasjön och vi var sedan och tittade nere vid järnvägen på många gamla lok och rälsbussar. Nora är en mycket vacker stad med jättemånga gamla och vackra träbyggnader.

Blev sedan bjudna på en god middag, grillad entrecoté med klyftpotatis och en massa tillbehör, ute i deras glasveranda. Kvällen har varit jättetrevlig med en massa prat och skratt.

Nu är vi redo för sängen! God Natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.