Helt fantastiskt!

Vad det är roligt när man ser så många som år efter år ställer upp frivilligt och hjälper till att plocka skräp efter vägarna i byn! I kväll var vi ett 30-tal som hjälptes åt, både barn och vuxna var med.

DSCN8587

Nu ska jag också säga att för varje år så blir det mindre och mindre skräp att plocka, människorna har alltså blivit mer duktig på att inte skräpa ner. Jag och Lennart hade sträckan från Karsbäcken och ner till Fjällvilt och vi fick inte just något mer än botten i en sopsäck samt några orange plogkäppar som låg sönderkörda.

Efter städningen så bjöd Ammarnäs Hembygdsförening på kaffe och smörgåsar med grillad korv, saft till barnen. Johan Sjöström, ordförande i föreningen skötte om grillningen och kaffekokningen.

DSCN8592

DSCN8588

En del var så ivriga att hjälpa att dom till och med hade tagit med sig sitt ”fredagsmys” för att kunna vara med längre 🙂

DSCN8590

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.