Oj, vad länge sedan!

Herre min je så länge sedan jag gjorde mitt senaste inlägg, men nu ska jag försöka skriva några rader.

Den fjortonde juni så tog vi husbilen och körde till Boden där vi campade hos Fredrik och Erika, vi skulle ju vara på mitt barnbarns Fredrikas student på fredagen. Vaknade till att det regnade men till allas lycka så slutade det och solen kom fram så det var ett riktigt fint väder när alla studenter släpptes ut efter klockan elva.

Det är inte klokt vad åren går fort, tycker inte det var allt för länge sedan som Fredrika var liten, och nu har hon tagit sitt kliv ut i vuxenvärlden!

DSCN8699

 

DSCN8710

Efter många kramar och lyckönskningar och flakåkning genom stan så åkte vi upp till Harads där alla bjöds på buffé och bubbel.

DSCN8724

Fina, fina Fredrika <3 Jag önskar dig all lycka med ditt framtida val!!!

DSCN8734

Lördag eftermiddag åkte Maria och Niklas till Kiruna för att hämta hem deras nya hundvalp, en östsibirisk laika med namnet Tjalmo, och jag och Lennart var hemma med Wilhelmina.

Vi stannade hela veckan för på Midsommardagen var vi bjudna på bröllop 🙂 Min syster Ewas barnbarn Elina skulle gifta sig med sin älskade Rickard i Harads kyrka. Ett jättefint bröllop! Efter vigseln så bar det iväg till Boden och Buddbyn på bröllopsfesten. Oj, så trevligt vi hade och vad många nya trevliga människor vi träffade. Elina är höggravid så jag tyckte hon gjorde det bra som var igång hela dagen och kvällen 🙂

DSCN8763

DSCN8771

DSCN8786

DSCN8809

 

 

Tack Fredrika med familj för ett trevligt studentfirande!!

Tack Elina och Rickard för att vi fick vara med och fira eran lyckliga dag och kväll!!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.