Närledsorientering

Vill först tacka Patrik och Marcus på Ammarnäs Livs som kommit med den absolut bästa idén om Närledsorienteringen, både för barn och vuxna! Ett jättebra sätt för oss att ta på oss vandrarskorna och bege oss ut i närområdet. En stor bukett med rosor till er två!

 

För oss vuxna är det satt ut kontroller på tio leder, Långflytje, Aigertstugan, Innerst i Tjulträsk vid hängbron, Gaisatj toppen, Näsbergstjärn, Stabburet, Rävfallet, Lisvo, Kravpije rengärde (björkfjället) och Örnnästet. 

Jag har bara lyckats hittills med Lisvo, Rävfallet, Aigert och idag toppen av Gaisatj vilken var en höjdare. Jag fick med mig Lennart på denna tur och det var också en höjdare 🙂 Jag har varit upp till Valle och dess närområde flera gånger men aldrig gått upp till toppen.

Även om det var lite jobbigt så var det väl värt det när vi äntligen kom upp dit!

Detta är en bit på vägen upp efter fyrhjulingsvägen

DSCN8931

DSCN8946

DSCN8947

DSCN8945

DSCN8954

DSCN8957

DSCN8959

 

Nästa sväng för min del blir till Stabburet och Näsbergstjärn. Då ska jag gå från hängbron i Höbäcken(bilskjuts dit) och upp mot Geråive och Kungsleden så tar jag först kontrollen vid Stabburet och nästa vid Näsbergstjärn så slår jag två flugor i en smäll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.