Gott o blandat

Från torsdag till söndag var vi till Piteå på Nolia och bodde med husbilen på Fåröns Camping. Jättevarmt då vi kom fram på eftermiddagen och blev mottagen av campingchefen som är en gammal god vän till oss från Harads, det var roligt att få träffa henne igen.

Vi hade cyklarna med så vi cyklade in till Nolia både fredag och lördag, härligt att slippa söka sig parkering i denna villervalla av bilar! Mycket folk som vanligt men träffade inte så många bekanta denna gång som vi brukar göra. Fick ändå träffa och umgås en stund med Curt, Ewa, Laila, Niclas, Maria, Zakarias och Wilhelmina  🙂

På söndag packade vi ihop och körde hemåt, då vi hade varit hemma en stund så kom Nicklas, Sofie och barnen ner från Aitelnas, dom hade varit där sedan i måndags och nu skulle dom hem till Lycksele och börja jobba efter semestern.

Igår var vi och la upp jord i potatislandet och sedan for vi en sväng för att kolla kantareller, stötte på Gunilla där i skogen, roligt att vi lyckades vara på samma ställe. Hittade en del både stora och små, plockade bara dom större. Nu är dom på gång i alla fall.

Idag åker/går vi upp till Aitelnas och är där tills imorgon.

Det var allt för denna gång, ha en bra dag alla!

”- Jag älskar livet, ibland har jag varit riktigt nere och tyngd av sorg men jag är fortfarande fullständigt övertygad om att det är stort att bara vara vid  liv”.               Agatha Christie

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.