Framtiden i skuggan.

De båda statsministerkandidaterna debatterade i Aktuellt i går kväll. Trots att debattledaren särskilt försökte ta upp frågor som de båda ogärna debatterar så kom de ändå inte in på några miljö- eller klimatfrågor. I P1 igår uttalade sig professorn i inernationell hälsa, Hans Rosling, som åker världen runt och föreläser : "Det sker inte en seriös forskning på nya energisystem, det måste till. Det är pinsamt att det kommunistiska Kina satsar mer seriöst än USA och västerlandets demokratier". 

Än hur riksdagsvalet går så kommer Miljöpartiet se till att alla beslut som tas i Vännäs kommun leder mot en hållbar framtid. Vi tror att det är fördel att satsa offensivt och vara först istället för att osäkert snegla på vad grannarna gör och bli omsprungna. 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.