Bred representation för de Gröna

Det slutgiltiga valresultatet är klart och vi konstaterar glatt och ödmjukt att vi nått vårt mål på två mandat. Med två platser i kommunfullmäktige så har vi ett bra utgångsläge och en plattform för att ge miljö- och hållbarhetsfrågor ett tydligare fokus. Vi ser mycket positivt på att andra partier också uttalat stöd för många av våra frågor. Det minskar förhoppningsvis avståndet mellan ord och handling. Tillsammans med Emma och mig så kommer ytterligare representanter att sitta med vid kommunens sammanträden. Det är representanter för alla jordens arter, representanter för kommande generationer samt representanter för invånare i världens alla länder. Högtravande och trångt för att vara ett fullmäktigesammanträde i en liten Norrlandskommun kan tyckas, men en trygg ideologi att vila på under de kommande fyra åren. Ingen av representanterna skulle heller missunna oss vårt klimatsmarta badhus, så länge det inte går ut över dem.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Silla

    Favoritlåten: Im the greatest (R Kelley) ? Du landa lite, du ska sitta i Vännäs kommun och det finns knappt kaffepengar i börsen. Klimatsmartaste bahuset är det som inge blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.