Klockaren först!

På måndag tar vi i majoriteten i Vännäs beslut om att förskolan Klockaren ska renoveras så snart som möjligt. Ett bra beslut som har stöd av såväl personal och föräldrar. Det ger också utrymme för en bättre analys av var och hur nya förskolor ska byggas.

Vännäs växer och med det också behovet av välfärd. Var vi bygger och hur vi utformar våra förskolor är en viktig del av vilket samhälle vi vill skapa. Närhet, trygghet och hållbarhet är viktiga värden i både den korta och långa planeringen.

3 kommentarer

    • Krister Andersson (inläggsförfattare)

      Era synpunkter var både tydliga och viktiga. Det är svårt att veta om man tar rätt beslut för gamla fastigheter med problem, men dessa ska vara tillräckliga. Nu gäller det att planera smart för era framtida kollegor i nya förskolor i vår barnrika kommun.

      Keep up the good work!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.