Gratis hållbarhet!

På förslag från Miljöpartiet tar Vännäs kommun bort hyresavgiften för Vännäsbor som vill ordna hållbara arrangemang i kommunens lokaler. Ett litet beslut, men en viktig signal till medborgarna.

Vännäs kommun ska göra det lätt att göra rätt. Vårt nya fossilfria samhälle bygger vi tillsammans. Många vill vara med i den spännande förändring som klimathotet kräver och Vännäs kommun är en viktig partner för att stötta, hjälpa och underlätta för medborgare, föreningar och företag i de goda insatserna. Dessutom ska kommunen visa vägen och inspirera till förändringar som, för den enskilde, kan kännas osäkra och främmande.

Framtiden ska vi skapa, inte drabbas av!

NU kör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.