Mindre förskolor populära i Vännäs!

I Vännäs är det kö till de mindre förskolorna Bjällran och Ögonstenen. Att mindre förskolor känns tryggare och bättre för barn och föräldrar är ingen överraskning. Vännäs kommun tolkar dessa köer som att det finns särskilt många förskolebarn i området där dessa mindre förskolor ligger. Varför skulle annars köerna vara längst just dit?

Om någon inom organisationen kunde göra en enkel analys så skulle man se att det är föräldrars önskan om en trygg och hanterbar förskoletid som avgör deras val och därför är de mindre enheterna populära. Då förskolorna ändå ligger långt från hemmet väljer de bort stordrift.

Vi vill ha närhet och trygghet för små barn.

Precis som alla föräldrar vill!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.