Top Model

I morse sov lilla Bubblan ända till kl. 6.45 det var nog rekord! I vanliga fall får man kliva upp mkt tidigare än så för att ta ut henne. En annan rolig grej är att hon redan går till dörren och gnäller när hon vill ut och göra 1:an eller 2:an – då blir matte stolt!

I dag är det mest slappa som gäller, har försökt att hålla henne lite inne eftersom det är så varmt, men att få busa en stund på gräsmattan i skuggan är självklart!

På förmiddan var Bubblan med på en fotografering med riktig fotograf, den andra i henes liv, den första var för en reklamgrej för en veterinär i stan – så håll ögonen öppna – Bubblan snart hos en veterinär nära dig! Nee det lät inte bra – hon är ju inte sjuk… I alla fall om ni besöker veterinären på Röbäck och ser några fantastiskt söta whippetar på en bild – då är Bubblan med! Idag fotades hon med sina hund och kattkompisar på jobbet Roy, Aika, Quicken (brorsan), Ozzy & Nynäs – resultatet kommer att finnas för beskådning  i ridskolans foajé.

 

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.