En ny pyssellåda!

 Nu när jag har pysslat under en tid (halvår) så märker jag hur mycket saker man behöver för att pyssla och alla dom här sakerna behöver ha någonstans att vara. I början klarade jag mig bra med en mindre låda som jag kunde stoppa sakerna i men ganska snart blev den lådan full och jag fick ärva lite förvaringsgrejer av min dotter, och nu har pysslet svällt ytterligare så jag har inte kunnat ha någon ordning på allt.

I går när jag var på stan så köpte jag mig en bra väska/ verktygslåda som jag sorterat ner mina pysselsaker i – jag var lycklig och kunde inte låta bli att le när det var klart.

För de erfarna pysslarna så är nog min lilla väska alldeles för liten, men för mig blev den perfekt!

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.