Takdropp och fågelkvitter!

 Jag känner att det är dags att jag uppdaterar lite! Det har hänt en hel del den här veckan, men framförallt så har focus legat på lilla Loka som har opererat bort en tumör på tassen.

I söndags var jag på loppis både på travet och på Nolia. Jag gjorde två fynd 🙂 Jag hittade en jättefin handävd löpare com var helt oanvänd och inte ens fållad, så det ska min mor få hjälpa mig med! Sedan hittade jag två små minielefanter till min lilla samling, jag har nämligen en förkärlek till små bruna träelefanter, gillar färgen – den lugnar!

Igår var jag på Nettans www.scrapbooking4you.se i Vännäsby eftersom min dotter höll en kurs där. Då passade jag på att altra en tårta till en god vän .-)

Jag är ganska nöjd med resultatet.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.