Ny på jobbet!

 Nu har jag börjat på det nya jobbet och allt har gått över förväntan! Hundarna har skött sig, ungdomarna har hjälpt till och mina nya arbetskamrater är jättetrevliga och har gjort det så trevligt att gå till jobbet.

Det enda trista är att jag i skrivande stund är förkyld och det är nog den värsta förkylning som jag har haft på många år, så fort Alvedonen går ur kroppen så börjar jag skaka och svettas. Jag kan inte ens sitta uppe och pyssla och någon hundpromenad är det inte att snacka om så det är tur att jag har hundar som inte är allt för ivriga att gå ut när det bara är halvbra väder och att jag har ungdomar hemma som hjälper sin sjuka mamma. Det känns inte särskilt att bli sjuk de första veckorna på jobbet – men inget att göra åt *suck*

Nej jag får lägga mig igen och drömma om en hundpromenad vid havet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.