Tråkväder…

 Jag brukar sällan gnälla på vädret, man har ju liksom ingen möjlighet att påverka det ändå, så det känns onödigt att l ägga energi på att bli irriterad på det. Men som hundägare så börjar jag bli less.

Man kan inte gå i skogen med hundarna för där sjunker man igenom snön. På vägarna är det slaskigt eller halkigt och om slasket & halket är borta så är det fullt med vassa stenkross som måste göra fruktansvärt ont under tassarna för hundarna.

Som vädret har varit den senaste tiden så blir hundarna så fruktansvärt skitiga. Jag är ändå glad att jag har korthåriga hundar men även dom blir skitiga.

Ja ja, nu har jag gnällt av mig för idag, men kan inte låta bli att att längta till sommaren!

Den här bilden är tagen på Öland förra sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.