Carpe diem!

Efter att ha diskat alla tomma plastburkar, ätit lunch med fötterna i fotbad (!) så bestämde min man och jag att vi skulle fånga den fina dagen! Vi for på en MC-tur utan packning. Färden gick mot Åsele. Första stoppet blev Asplunda handel, men där var det stängt, får kolla öppentiderna bättre nästa gång. Sen blev det ef.m.-fika på Hembygdsplatsen i Åsele, sista kunderna före stängningsdags kl 16! Efter tankning så vände vi kosan mot Lycksele, där vi intog en delikat middag i Lappkåtan i strålande kvällsol. Det var knökafullt kring Hotell Lappland pga motorveckan. Just i kväll var det kvalificeringsheat i scooterkörning på vatten! Resan hem gick mot mörka moln, men inget regn på oss inte! En vacker kvällsrodnad avslutar denna dagen! Carpe diem!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.